I början på terminen fick vi besök av Misgina Ghebremeskel, ägare av Angst bar och programledare för Mobilfotograferna på NRK. Misgina är en sprudlande person som gjort ett topp jobb med ”Angsten” och dess positionering i sociala medier. Det många inte vet är att Angst bar startade som ett examensprojekt under skoltiden. Misgina hade en stor ambition om att en dag starta en bar och såg studietiden som en möjlighet att börja utarbeta en plan. Med 97 kronor på kontot och god hjälp från sina vänner startade Misgina det som idag är den populära baren Angst.

_DSC7335_zps0771d987

Efter det återstod det att komma på hur folk skulle få upp ögonen för Angst och han startade ett Instagram konto! Med en känsla för stilrena bilder och förmågan att förmedla personliga budskap lockade @angstbar sakta men säkert till sig följare. Att ha en tydlig stil och tonalitet när det kommer till bilder och innehåll på sociala medier är viktigt för att bli igenkänd och uppmärksammad som företag. En del av strategin har varit att prata om baren som en ”person” den så kallade Angsten.

bild.angst  angst2angst3

 Ett av Misginas huvudtips för att nå sina drömmar är att alltid följa magkänslan! Gör man det kommer saker och ting bara lösa sig. Man får såklart inte glömma att de krävs hårt arbete, men jobbar man med något man tycker är kul så faller det sig naturligt. Förutom att tro på sig själv är Misgina ett proffs på att ”nätverka” och har ett gott tänk när det kommer till att bygga och upprätthålla relationer. ” Det är en självklarhet för mig att vara lika trevlig mot alla, vare sig jag är på fest, handlar på kiwi eller skriver kontrakt med min fastighetsmäklare” Man kommer långt på att omge sig med människor som hjälper en att se möjligheter framför hinder!

                                       B8iXR2vCcAALe7-

Jag inspireras av människor som gått igenom stora förändringar, som rest sig upp igen efter misslyckanden och som ALDRIG slutar att tro på sig själva och sin intuition! Andra kommer alltid ha meningar och tankar kring dina livsval. Det ligger i vår natur att döma, både medvetet och omedvetet. Påstår någon att du är “dum i huvudet” se det som en motivation att bevisa motsatsen!

Tack till Misgina, för en fin start på terminen, och för att du tog dig tiden att dela med dig av dina tankar och erfarenheter till oss 🙂

— Madeleine

4 thoughts on ““Följ magkänslan””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *